Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Αμπελόφυλλα Μαριάννας

Δεν πετάτε ούτε ένα!


Τα Αμπελόφυλλα της Μαριάννας ξεκίνησαν να παράγονται από τον Αμπελουργικό Οίκο Καζάκη το 1994, στη Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. Η πρώτη παραγωγή έγινε στην κουζίνα της Μαριάννας Καζάκη, με τα βάζα να ετοιμάζονται στη μεγάλη μαρμίτα της γιαγιάς Αθηνάς.
Από τότε μέχρι σήμερα, περισσότερα από 20 χρόνια μετά, τα Αμπελόφυλλα της Μαριάννας έχουν εξελιχθεί στο κυριότερο προϊόν της οικογένειας Καζάκη. Αν και, πλέον, παρασκευάζονται περισσότερα από 50.000 βάζα κάθε χρόνο, κάθε ένα αμπελόφυλλο Μαριάννας διατηρεί τη φρεσκάδα που έχει την ώρα που συλλέγεται. Και αυτό, χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα.
Ήδη από το 1996, τα Αμπελόφυλλα της Μαριάννας είναι 100% βιολογικά και, μάλιστα, πιστοποιημένα από τη ΒιοΕλλάς, έναν από τους πιο έγκυρους και παλαιότερους οργανισμούς πιστοποίησης στην Ελλάδα. Σταδιακά, όλα τα αμπέλια της οικογένειας, φυτεύτηκαν ή μπολιάστηκαν με την ποικιλία Σουλτανίνα, για να δίνουν το καλύτερο αμπελόφυλλο. Μόνον έτσι γίνεται, ώστε κάθε αμπελόφυλλο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα τέλειο ντολμαδάκι.
Με τα Αμπελόφυλλα Μαριάννας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο κόπος σας δεν θα πάει χαμένος. Μέχρι και για το τελευταίο φυλλαράκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου