Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

Οι Πίτες της Μαριάννας

Οι Πίτες της Μαριάννας
Πίτες της Μαριάννας | Marianna's PiesΟι Πίτες της Μαριάννας αποτελούν το τελευταίο κατεψυγμένο προϊόν του Αμπελουργικού Οίκου Καζάκη. Παρουσιάστηκαν στην αγορά στις αρχές του 2010 και έχουν ήδη κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών.
Παραγωγή
Οι Πίτες Της Μαριάννας παράγονται από το συνεταιρισμό γυναικών της Νέας Γωνιάς "Οι Γωνιάτισες", χρησιμοποιώντας τις συνταγές της Μαριάννας Καζάκη και υπό τη συνεχή επίβλεψή της. Το φύλλο παράγεται καθημερινά και είναι απλωμένο στο χέρι, ενώ η γέμιση ετοιμάζεται με τα πιο φρέσκα υλικά και με τις πατροπαράδοτες συνταγές.  Κάθε Πίτα της Μαριάννας παράγεται με τα αγνότερα, ελληνικής παραγωγής, υλικά όπως το Αλεύρι Εκλεκτό, από τους Κυλινδρόμυλους Χαλκιδικής, και τη γνήσια, ολόκληρη Φέτα ΜΕΒΓΑΛ.
Συσκευασία
Οι Πίτες Της Μαριάννας έχουν καθαρό βάρος κατά τη συσκευασία 1 κιλό. Είναι τοποθετημένες σε βολικό ταψάκι αλουμινίου και σε σακούλα κλεισμένη αεροστεγώς, πριν τοποθετηθούν στη χάρτινη συσκευασία τους. Κάθε Πίτα είναι χαραγμένη σε 15 κομμάτια, ενώ μπαίνει κατευθείαν στο φούρνο, χωρίς να χρειάζεται απόψυξη ή προθέρμανση του φούρνου. Επίσης, δεν απαιτείται επάλειψη με αυγό, βούτυρο ή κάτι άλλο. Φυσικά, όπως όλα τα προϊόντα του Αμπελουργικού Οίκοι Καζάκη, δεν περιέχει συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα.
Γεύσεις
Αυτή τη στιγμή παράγονται οι ακόλουθες γεύσεις:
- Τυρόπιτα της Μαριάννας με ολόκληρη Φέτα ΜΕΒΓΑΛ
- Σπανακοτυρόπιτα της Μαριάννας με φρέσκο σπανάκι και Φέτα ΜΕΒΓΑΛ
- Σπανακόπιτα (νηστίσιμη) της Μαριάννας με φρέσκο σπανάκι και μυρωδικά
- Πρασοτυρόπιτα της Μαριάννας με τραγανό πράσο και Φέτα ΜΕΒΓΑΛ
- Πρασόπιτα (νηστίσιμη) της Μαριάννας
- Κολοκυθόπιτα της Μαριάννας με γλυκιά, πορτοκαλί κολοκύθα
Αναζητήστε τις Πίτες της Μαριάννας σε κάποιο από τα σημεία πώλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...